Bagageopbevaring

Airbnb-værter har indgået et samarbejde med LuggageHero

LuggageHero samarbejder med lokale butikker om at give plads til turisters bagage.

Det betyder at turister kan stille deres bagage lige ved siden af metroen, strøget eller måske på hjørnet hvor du lejer din lejlighed ud.

For opbevaring af bagage klik her! ?

– læs videre for at se hvordan jeg bruger LuggageHero til at gøre mine gæster endnu mere tilfredse.

Nem løsning på bagageopbevaring i København

Bagageopbevaring i København for Airbnb-gæster er ofte et problem og som vært oplever jeg ofte at gæster efterspørger muligheden for at opbevare deres bagage. Som en god vært vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe, men det er bare ikke altid muligt, og ofte ret besværligt. Dels er det besværligt da jeg skal være til stede i min lejlighed, og dels er det besværligt fordi mine gæster er afhængige af at aflevere/hente deres bagage på et bestemt tidspunkt.

LuggageHero var løsningen

Heldigvis for både mig og mine gæster blev jeg bekendt med LuggageHero service for bagageopbevaring i København. Det betyder at jeg nu kan tilbyde mine airbnb gæster en endnu bedre løsning helt uden ekstra arbejde eller besvær. Når jeg modtager en booking sender jeg, som nævnt i min bog, altid gæsterne et velkomstbrev med info om lokalområdet. Her henviser jeg dem til LuggageHero, så de kan finde en butik der kan opbevare deres bagage indtil de tjekker ind eller efter de er tjekket ud.

Områder som LuggageHero dækker med bagageopbevaring er:

Nørreport
Kongens Nytorv
Nyhavn
Østerbro
København C

Fleksibilitet for gæsterne

Ved at bruge LuggageHero får mine gæster mange flere muligheder for bagageopbevaring i København, og jeg behøver ikke længere være tilstede i min lejlighed for at tage imod eller aflevere deres bagage. Siden jeg begyndte at henvise mine gæster til LuggageHero har jeg fået meget positiv respons fra gæster. Det er især glæden ved ikke at spilde tid ved at tage hen til min lejlighed, når de er på sightseeing i et andet område af byen, som de nævner i anmeldelserne samt den ekstra fleksibilitet det giver dem.

Gør dit airbnb-liv nemmere

Jeg har generelt fået meget positiv respons på at henvise mine gæster til LuggageHero og jeg vil helt klart anbefale andre Airbnb værter at bruge dem. Det vil give jeres gæster ekstra fleksibilitet, og øge deres oplevelse af den service i tilbyder. Det er nemme, billige point der hjælper jeres gæster til at få en bedre oplevelse og det er helt uden I skal lave noget ekstra arbejde.

Modtag info-kort til dine turister og magnet til køleskabet GRATIS!

Alt du skal gøre er at skrive til contact@luggagehero.com og så sender de dig nogen info kort og magnet som kan ligge klar til dine turister når de ankommer.

Du kan også tjekke andre gode links ud til bagageopbevaring når du selv rejser i udlandet. Se her