Bagageopbevaring som airbnb gæst

London eller NYC

Jeg har selv ofte stået i den situation at jeg skulle bruge bagageopbevaring når jeg rejser på Airbnb. Så efter jeg blev Airbnb vært selv har jeg virkelig fået øjnene op for at jeg ikke er den eneste som står med det problem.

Når jeg lejer min lejlighed ud er det for at kunne opleve verden. Og jeg tager ofte til London eller New York City da jeg har mange venner og bekendte i disse to byer.

Når jeg bor på Airbnb i en af de to byer har jeg derfor opbygget erfaringer omkring det at have bagage med mig. For det første skal det siges at jeg altid forsøger at pakke MEGET let og derfor kun rejser med håndbagage. Men hvis du skal ind på nogen attraktioner i enten London eller New York er det vigtigt ikke at have bagage med sig pga sikkerhedsrisiko.

Jeg vil opdatere denne liste løbende men her er nogen sider jeg kan anbefale:

New York:

  • Luggage-storage.nyc
    Denne side er meget ny, men jeg fandt deres kort virkelig brugervenligt og nemt at navigere på.

London:

  • LuggageStorage.london
    En super fin side som har en god oversigt over flere trafikknudepunkter i London til bagageopbevaring. Varmt anbefales.