Airbnb Servicefirmaer gør værtsskabet lettere

Der findes efterhånden utallige firmaer og startups der tilbyder at gøre dit liv som Airbnb vært lettere uden at du mister hele din indtjening.

Her kan jeg bla. nævne HappyHelperLuggageHero, HomeKey, Lejlighedsvis og ManageMyAir. Det kan være rigtig fornuftigt at tage et tilbud fra en af disse hvis man ønsker at være Airbnb vært men ikke har tid til at få det gjort selv, er på en længere ferie, har manglende lyst til at rengøring og nøgleoverlevering eller at andre muligheder simpelthen ikke er tilgængelige. Her kan du tjene lidt ekstra håndører uden at du skal gøre noget.

Firmaer som Lejlighedsvis, HomeKey og ManageMyAir tilbyder fuld service og administration af din Airbnb lejlighed. Dette indebære bookingreservation, godkendelse, nøgleoverlevering, rengøring osv.

HappyHelper tilbyder rengøring af dit hjem med øjeblikkelig booking hvilket gør det nemt at bruge, hvis man pludselig ikke har tid til at gøre det selv.

KeyKeeper giver dig mulighed for at få opbevaret din nøgle sikkert og fortroligt. Her har de i samarbejde med kiosker, med fornuftige åbningstider, rundt omkring i byen lavet et system hvor gæsten kan afhente nøglen. Dog ved kioskejeren ikke hvor nøglen hører til. Alt foregår via deres platform.

Alle airbnbværter kender situationen, hvor gæsten beder om at kunne stille deres bagage i lejligheden før check in eller efter check out. Det kan ikke altid lige lade sig gøre og her kommer LuggageHero ind i billedet. De tilbyder bagage opbevaring i lokale butikker i hele københavn. Gæsten reservere plads via deres platform og kan frit vælge den butik der ligger bedst i forhold til dagens eventyr.

Del gerne dine oplevelser og erfaringer med Airbnb servicefirmaer på vores facebook gruppe: Airbnb værter facebook

”Award-badge”